Nieuws

Toelichting van de spelersgroep

Mededeling aan de supporters

Beste meegereisde en andere supporters,

Uitleg geven over, laat staan excuses zoeken voor de prestatie van zaterdag zijn vandaag ongepast. Wat wij op het veld van Lierse toonden, was ronduit ondermaats.

Wij voelden ons na afloop evenzeer beschaamd als jullie, de talrijk meegereisde supporters die ons voortdurend hebben aangemoedigd. Deze schaamte zorgde er ook voor dat wij, de spelers, niet of nauwelijks onze achterban zijn komen groeten.

Dit kan absoluut niet. Ook in slechte tijden en op de meest onmogelijke momenten, zowel op verplaatsing als thuis, kunnen we immers altijd rekenen op jullie enthousiaste aanwezigheid.

Wij hadden jullie wel moeten komen bedanken voor jullie steun en aanwezigheid. En we hadden ook moeten luisteren naar jullie opmerkingen en vragen.

De volledige spelersgroep wil hiervoor haar excuses aanbieden.

 

Beste supporters,

Grote woorden of loze beloftes zijn misplaatst.

We garanderen jullie wel dat we met heel veel passie, grote inzet en beleving zullen strijden om de drie punten tegen Zulte-Waregem in Brugge te houden.

Ook in de daaropvolgende wedstrijden zullen we alles geven om het behoud veilig te stellen. Alleen op die manier geven we iets terug aan de hele Vereniging en vooral aan onze fantastische supporters.

Jullie, wij, allen samen van de Cercle-familie horen in 1ste klasse thuis! Nog vele jaren lang.

 Het is aan ons om dat waar te maken. Dat is onze ambitie, onze wil, onze opdracht.

Graag tot zaterdag en nu al dank voor jullie blijvende steun.

De spelersgoep.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×