Nieuws

Openingsevent BK12 27/09

‘We keken en zagen dat het goed was…’

Het openingsevent op dinsdag 27/09/2016 was, zoals vorig jaar, een voltreffer.  Met 180 aanwezige trouwe Cercle-supporters, naast de spelers, trainers en bestuur, zat de sfeer er algauw in.  Met het verjongd BK12 bestuur, met als nieuwkomers Christoph Thiel (JOXX), Frederick Danneels (KOFFIE KAN) en Koen Lagrou (SHARECOM), als ondervoorzitter, is de toekomst verzekerd.  De oudgedienden, John Jacobus, Piet D'Hooghe en Frans De Vos, de huidige voorzitter, die al jaren op post zitten, werden uiteraard ook nog eens bedankt en kijken uit naar de vernieuwende ideeën van de ‘jeugd’.  

De nieuwe technische staf en mensen van het secretariaat werden door Piet D’Hooghe aan het publiek voorgesteld, samen met 2 nieuwe commerciële krachten, Bart Vermeire en Danny Carels.  Vincent Euvrard kreeg het woord en lichtte kort zijn doelstellingen en aanpak toe om nadien Kapitein Haroun de nieuwe slogan 'ECHT CERCLE, ECHT BRUGGE' te laten onthullen.  

Een schot in de roos zo bleek want iedereen was enthousiast.  Nadien werden de vernieuwde loges bezocht en de nieuwe (prachtige) groen-zwarte SKODA-wagens van Cercle onthuld, met dank aan GARAGE RAES.  Als sluitstuk van het officiële gedeelte werden door onze ‘huisnotaris’, Frank Depuydt, de gesigneerde nieuwe vlag en het schilderij, speciaal voor de gelegenheid gemaakt door Gratiën Dendooven van HOF TER DOEST, geveild.  

Met een gezamenlijke opbrengst van 1'650.00 EUR was het event ook een financieel succes.  Tot slot werden de eventsponsors, Ward (ESTAMINET), David (HOF TER DOEST), Ignace ('t BAGIENTJE en STUPPA) en Philippe (POULES-MOULES) uitgebreid bedankt voor hun gesmaakte bijdrage en inzet.  De avond werd door Chris Wills muzikaal afgesloten.  De eveneens vernieuwde BK12 lounge op het derde verdiep bleek het ideale kader te zijn voor dit event, wat hopelijk als seizoensopener voor de BK12 een traditie wordt !

Openingsevent BK12 27/09
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×