Nieuws

Parkeerkaarten & wedstrijdtickets

Beste supporters, 

In aanloop naar de start van het nieuwe seizoen, ondervinden we helaas enkele problemen met het nieuwe ticketingsysteem, opgelegd door de Pro League, dat we sinds dit seizoen gebruiken. Ook andere ploegen, zowel uit de Proximus League als de Jupiler Pro League, ondervinden dezelfde problemen als de Vereniging. 

Het was lang wachten op de parkeerkaarten, maar we zijn blij om aan te kondigen dat deze vanaf zaterdag 1 augustus eindelijk te verkrijgen zijn aan de dienst kaartenverkoop. Opgelet: wie reeds betaalde en/of zijn/haar contactgegevens aan het secretariaat bezorgde met de vraag om een parkeerkaart op te sturen van zodra de parkeerkaarten beschikbaar waren, hoeft niet langs te komen. Volgende week maandag starten wij met de verwerking van de eerder gebeurde aanvragen, maar gezien de grote hoeveelheid ervan kan dit even duren. In de loop van volgende week zult u dan ook uw parkeerkaart ontvangen in de brievenbus, dan wel opgebeld worden door één van onze medewerkers om deze te komen afhalen (indien dit zo gevraagd werd door u). 

Wat losse wedstrijdtickets voor de match Cercle Brugge - Dessel Sport van zaterdag 8 augustus betreft: deze zijn momenteel nog niet beschikbaar. TicketHour, het nieuwe ticketingsysteem, werkt nog aan de implementatie van de software en de layout van de tickets. Van zodra dit afgerond is, kunnen wij starten met de losse verkoop van tickets. Uiteraard laten wij u via deze weg weten wanneer dit het geval is. 

Indien u nog verdere vragen heeft betreffende abonnementen, tickets of parkeerkaarten, dan kunt u ons steeds bereiken via het nummer 050/38.91.93. 

Wij danken u voor uw begrip voor deze situatie en doen ons uiterste best om alles zo spoedig mogelijk in orde te brengen. 

Bedankt! 

#levecercle #ollemolletope

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×