Nieuws

Peter-Jan Matthijs

Peter-Jan Matthijs wordt algemeen directeur van Cercle Brugge

De 37-jarige Peter-Jan Matthijs wordt vanaf 1 september de nieuwe algemeen directeur van Cercle Brugge. Hij volgt Yvan Vandamme op.

Peter-Jan beantwoordt het beste aan het profiel dat de Vereniging voorop had gesteld.

Peter-Jan woont in Waardamme en heeft er al een stevige en brede carrière opzitten. Hij is licentiaat Bestuurskunde, heeft een postgraduaat Media en Informatiekunde en hij is ook “Master Interim Management” aan de Vlerick Management School en “Master E-commerce” aan de Boston University.

Momenteel is Peter-Jan Matthijs nog actief bij “The Berlitz Schools of Languages”, waar hij optreedt als regionaal directeur “Sales en Marketing Europe”. Hij is ook rechter in Sociale Zaken in Kortrijk-Ieper-Veurne.

De nieuwe algemeen directeur van Cercle heeft zelf ook een voetbalverleden. Hij speelde tot zijn 17e achtereenvolgens bij de jeugd van Racing Jet Brussel en RWDM (toen nog eerste klasse). Nadien voetbalde hij in bevordering bij Eendracht Hekelgem en VK Liedekerke.

Peter-Jan Matthijs wordt algemeen directeur op een cruciaal moment, want de structuur en de werking van Cercle Brugge veranderen ingrijpend nu de beslissing is genomen om van vzw tot cvba over te gaan. In nauw overleg met het bestuur en met de technische en commerciële staf zal Peter-Jan meewerken aan de verdere uitbouw van de Vereniging. “We wensen Peter-Jan heel veel succes en zijn ervan overtuigd dat hij Cercle naar nieuwe successen zal helpen leiden”, geeft voorzitter Paul Vanhaecke aan.

Peter-Jan Matthijs
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×