Nieuws

Praktische info over Bekerfinale

Ga mee met Cercle Brugge naar het Koning Boudewijnstadion!

Cercle Brugge is gestart met de organisatie van de zachte volksverhuizing die op “Brugges schoonste dag” zal plaatsvinden tussen Brugge en Brussel (en terug).

De Bekerfinale tussen Cercle Brugge en KRC Genk vindt dus plaats op donderdag 9 mei 2013 om 20u45 in het Koning Boudewijnstadion. Cercle werd aangewezen als ‘thuisploeg’, hetgeen betekent dat de groenzwarte supporters zullen plaatsnemen in tribune 1 (hoofdtribune) en tribune 2 (achter het doel, kant Atomium, nabij metrostation Houba de Strooper).

Op de dag van de wedstrijd zullen geen kaarten meer te koop worden aangeboden. Alle toegangstickets moeten dus vooraf worden aangeschaft. Deze voorverkoop start op woensdagnamiddag 3 april op de Dienst kaartenverkoop. De abonnees krijgen een week lang de voorrang. Vanaf donderdag 11 april kunnen ook alle supporters die geen abonnement hebben kaarten aanschaffen.

De Dienst kaartenverkoop is elke namiddag in de week open tussen 13u30 en 17u30. Op zaterdagochtend tussen 10u en 12u. Ook na de thuismatchen van de Play Off3 zal men bekertickets kunnen kopen.

Een toegangsticket voor tribune 2 kost 25 euro (dat is dezelfde prijs als drie jaar geleden).
Kaarten voor tribune 1 kosten 35 euro, 45 euro en 55 euro (dat is telkens 5 euro goedkoper dan vorige keer).

De Supportersfederatie organiseert het busvervoer. Mogelijk worden er ook Cercle-treinen ingelegd, daarover weten we volgende week meer.
Een busticket kost 15 euro (zelfde prijs als in 2010).

Supporters kunnen zich op drie manieren inschrijven om met een bus mee te rijden:
- via een erkende supportersvereniging;
- door bij de aanschaf van toegangskaarten ook bustickets te kopen op de Dienst kaartenverkoop.;
- op de zitdagen van de supportersfederatie (tijdstippen worden later meegedeeld).

Er zijn twee vertrektijden vastgesteld:
- stipt om 14 uur, met de keuzemogelijkheid uit een van deze drie opstapplaatsen: het Jan Breydelstadion, de Valkaart (Oostkamp) of de parking ‘Euroshop’ in Veldegem. Wie meereist, moet wel reeds om 13u30 op de startplaats aanwezig zijn.
- stipt om 17u45 aan het Breydelstadion; dat doen we speciaal voor fans die in de namiddag nog de H. Bloedprocessie willen bijwonen of die dag eerst een familiefeest hebben.

Na de wedstrijd vertrekken alle bussen meteen na de afronding van de ceremoniële plechtigheid terug naar Brugge.

Belangrijk! Supporters die samen met vrienden zelf een bus inleggen, moeten dit wel melden aan Cercle, via een in te vullen document melden aan de Dienst kaartenverkoop (vanaf volgende week staat dit document op de webstek van Cercle). Dan ontvangt de organisator van Cercle een bijzondere kaart met een busnummer. Zonder dit officiële document zal de bus immers door de politie niet tot aan het stadion mogen rijden en ook niet op de parking kunnen staan.

Er wordt terug een groot Cercle Village gebouwd nabij het Atomium, op een steenworp van het stadion. Wie het vorige keer meemaakte, herinnert zich de ongelooflijke sfeer en ambiance. Er zullen eet- en drankstandjes zijn, veel muziek en een tent waar de echte Cercle-attributen kunnen worden gekocht.
Dit groenzwarte dorp opent om 14u en sluit om 19u45.

Tegen 20u bezetten alle Cercle-supporters hun plaatsen in de tribunes en is er van alles te beleven op het veld, tot net voor de aftrap wordt gegeven. Zo zullen alvast de danseressen van de ‘Dansschool Rose De Leyn’ het beste van zichzelf geven. Ook de Cercle-mascotte reist mee.

Er wordt ook een unieke sjaal en een speciale vlag voor deze Bekerfinale aangemaakt. Dat zijn echte hebbedingen voor Cercle-fans. Binnenkort zullen die al te koop zijn in de Cercle-shop.
Daarom ook vragen we nadrukkelijk dat er op eigen initiatief geen andere sjaals of vlaggen worden gemaakt n.a.v. deze finale. Wij herinneren er overigens aan dat het Cercle-logo slechts mag gebruikt worden nà een schriftelijke toelating van het Cercle-bestuur.

We kijken er naar uit om met zoveel mogelijk groenzwarte supporters naar Brussel af te zakken. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Een hele schone dag.

Praktische info over Bekerfinale
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×