Nieuws

Programma fandag bekend

Kom naar de fandag op 26 juli en ontmoet de spelers een hele dag lang!

Naar jaarlijkse traditie trapt Cercle het seizoen voor de fans officieel op gang op de fandag. Dit jaar gaat die door op zondag 26 juli 2015. De grootste verandering is dat er dit jaar geen galawedstrijd gespeeld wordt. We begrijpen dat veel supporters hierdoor teleurgesteld zijn, maar deze keuze biedt ook één groot voordeel: er is meer tijd om de spelers écht te ontmoeten.

A-kern hele dag aanwezig tussen de supporters

De volledige A-kern zal al vanaf 12u ’s middags aanwezig zijn en plaatsnemen aan tafel voor de BBQ. Supporters zijn uiteraard van harte welkom en kunnen zich inschrijven voor een uniek middagmaal met de spelers en trainers.

Daarna zullen de spelers zich onder het volk verspreiden en zullen ze beurtelings verschillende activiteiten begeleiden. Zo kun je het tegen hen opnemen in de shoot out of je talenten meten met hen in een partijtje FIFA. Neem je liever een kijkje achter de schermen van de vereniging? Dat kan! Al vanaf 's morgens staan er rondleidingen in de catacomben van Jan Breydel op het programma. Tussenin kan je ook passeren aan de standjes van onze supportersverenigingen. Bij het standje van VAK213 kan je bovendien deelnemen aan een originele workshop tifo's maken. De moeite waard! 

Om 14u30 staat een alternatieve galamatch op het programma. Een delegatie oud-spelers neemt het daarin in 5 vs 5 op tegen elkaar! Na het laatste fluitsignaal van de oud-spelersmatch kan je de finale van het supporterstornooi bijwonen en vervolgens een plekje zoeken aan het podium voor de spelersvoorstelling. Daar wordt niet alleen het eerste elftal uitgebreid voorgesteld, maar is er ook veel aandacht voor de Groen-Zwarte jeugd en de beloften die allen een peter uit het eerste elftal toegewezen krijgen. Daarnaast is het uitkijken naar de special act waarmee de spelersvoorstelling afgesloten wordt!

Tenslotte is er de signeersessie, dit jaar verspreid over vier locaties waardoor de wachtrijen minder lang zullen zijn, en kan je na het bemachtigen van een handtekening nog in het fandorp terecht voor een babbel en een foto met de A-ploeg. 

Inschrijven voor de BBQ met de spelers

Wil jij er ’s middags bij zijn voor de barbecue? Schrijf je dan als de bliksem in via maria.blontrock@skynet.be. Je inschrijving is pas definitief wanneer je het totaalbedrag hebt overgeschreven naar de rekening van de supportersfederatie, BE08 9796 3721 3213, met vermelding: “BBQ fandag + naam + aantal volwassenen/kinderen”. Wie wil, kan zich ook op het secretariaat komen inschrijven (zowel betaling met cash als bancontact mogelijk). Uiterste datum: 22 juli. 

Prijs voor volwassenen: €15
Inbegrepen: barbecueworst, kippenbout, snede gemarineerd spek, snede Ardeens gebraad, groentenbuffet en aardappelen

Prijs voor kinderen (t/m 13 jaar): €10
Inbegrepen: barbecueworst, kippenbout, groentenbuffet en aardappelen  

Dagprogramma

09u-12u: supporterstornooi
11u: rondleiding 1 (start aan secretariaat)
11u: opening fandorp met tal van eet-, drank- & animatiestandjes 
12u: BBQ met voltallige A-ploeg en trainersstaf 
13u: rondleiding 2 (start aan secretariaat) 
13u30: spelers begeleiden activiteiten in het fandorp
14u: rondleiding 3 (start aan secretariaat) 
14u: wedstrijd oud-spelers (5 vs 5, kunstgrasveld)
14u40: finale supporterstornooi (kunstgrasveld)
15u30: spelersvoorstelling met special act
17u00: handtekeningensessie 

Het ganse organisatieteam hoopt jullie op zondag 26 juli massaal te mogen verwelkomen voor een Groen-Zwarte dag die volledig in het teken van de supporters zal staan. Leve Cercle! 

#levecercle #ollemolletope

Programma fandag bekend
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×