Nieuws

Reacties na Cercle-Kortrijk

Reacties na Cercle-Kortrijk

Wat een avond! Cercle plaatste zich na 120 spannende minuten in extremis voor de bekerfinale tegen Racing Genk. Matchwinnaar was ongetwijfeld Michael Uchebo, die Cercle met twee kopbalgoals naar de Heizel loodste. Hij was dan ook zeer gelukkig na de wedstrijd: “Het is fantastisch dat we dit resultaat behalen en naar de finale gaan. Dit geeft ons vertrouwen, zeker in aanloop naar Play-Off 3. Ik ben blij dat de wissels positief zijn gebleken voor het team en het verloop van de wedstrijd. Voor mijzelf is het ook een opsteker, want ik scoorde nog nooit twee keer in één match voor Cercle”.
Zelfs toen het 0-2 was, bleef onze Nigeriaan positief: “Ik heb de hoop nooit opgegeven, een wedstrijd is pas beslist na het laatste fluitsignaal. De spelers zijn blijven vechten en dan weet je dat het nog kan”. 
En hoewel hij alle reden had om een feestje te bouwen, kroop onze spits toch vroeg onder de wol: “We zijn moe en moeten ons concentreren op de matchen tegen Beerschot die eraan komen. Het behoud blijft het allerbelangrijkste".

Ook Bernt Evens was na het laatste fluitsignaal moegestreden maar dolgelukkig. "Ik ben zeer blij voor Uchebo. Hij startte op de bank, maar viel fantastisch in en beslist de wedstrijd dan nog eens met twee doelpunten. De ontlading in die laatste minuut was die van een heel seizoen... fantastisch gewoon!"

Bernt wenste de supporters daarnaast uitdrukkelijk te bedanken voor hun aanwezigheid. Zijn videoboodschap kun je onderaan deze pagina bekijken. 

 

 

Reacties na Cercle-Kortrijk
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×