Nieuws

Reacties na Wolvertem-Cercle

"3 doelpunten geven vertrouwen voor de komende wedstrijden"

Stephen Buyl tekende na de wedstrijd op Charleroi voor zijn tweede basisplaats op rij. Hij dankte Lorenzo Staelens voor het vertrouwen met een opvallende rol op het terrein. 

"Het doet deugd om het vertrouwen te krijgen van coach. Ik denk dat ik het niet slecht gedaan heb vandaag en ik hoop zo verder te kunnen doen tegen Standard, komende zondag." Ook de overwinning moet de ploeg goed doen? "Inderdaad, ook de manier waarop is belangrijk. We hadden het moeilijk in de eerste helft, en de rode kaart net voor de rust deed daar geen goed aan. Dat we daarop alsnog de zege hebben gepakt is een opsteker. We speelden de tweede helft beter, en drie goals zijn voor iedereen een opsteker.

Wat is je mening over de rode kaart? "Ik kan er niet veel over zeggen want ik kon het zelf niet goed zien maar volgens de andere spelers was de tackle duidelijk op de bal."

Invaller Alessio Staelens tekende in de 82ste minuut voor de 0-3. "Ik was heel gretig om in te vallen en het is een leuke bekroning dat ik in die tijd ook een doelpunt kan mee pikken. Het was een moeilijke wedstrijd door de rode kaart. Ik denk dat Stef wel met zijn voet vooruit inkomt, maar beide spelers gingen vol voor de bal. Stef krijgt nu rood, terwijl de fout even goed in ons voordeel had kunnen zijn." 

Nochtans hadden jullie de wedstrijd goed onder controle. "Ja dat klopt, ik denk dat Wolvertem geen enkele kans heeft kunnen creëren in de eerste helft, maar door die fase trek je wel met twijfels de kleedkamer in. In de tweede helft kregen ze wel enkele kansen op hoekschoppen. We mogen hoe dan ook tevreden zijn met dit resultaat."

Hoe leven jullie nu toe naar de wedstrijd tegen Standard? "Een overwinning doet altijd deugd. Het geeft een zeker vertrouwen voor zondag. Hoewel we heel goed weten dat het een moeilijke wedstrijd wordt. Vast staat wel dat we ons zeker niet zomaar gewonnen zullen geven!"

Reacties na Wolvertem-Cercle
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×