Nieuws

Richtlijnen Ghelamco Arena

Tickets KAA Gent - Cercle Brugge bijna uitverkocht!

Beste supporters,

Op speeldag 12 kijken onze jongens de Buffalo's in de ogen. Velen onder jullie zijn wellicht nieuwsgierig naar de gloednieuwe Ghelamco Arena en zullen willen meereizen om onze ploeg aan te moedigen.

Enkele belangrijke richtlijnen:

- De ticketverkoop loopt als een trein en reeds 80% van alle beschikbare plaatsen zijn uitverkocht. KAA Gent laat ook weten dat er géén tickets meer verkocht zullen worden aan de bezoekersvakken. We raden daarom ook iedereen - en in het bijzonder wie zich al inschreef om met een bus mee te gaan - aan zijn/haar tickets vandaag nog op Cercle te kopen.

- Er is geen parkeergelegenheid voorzien in de nabijheid van het stadion. Wie op eigen houtje komt, zal minimum 1,2 kilometer moeten wandelen. We raden daarom ook aan om met één van onze geregistreerde supportersbussen mee te reizen. Niet-geregistreerde bussen krijgen geen toegang tot de busparking. We informeerden ons bij KAA naar de beste aanrijroutes voor supporters die met de wagen komen, maar kregen tot op heden geen antwoord.

Het meebrengen in het stadioncomplex van papiersnippers, confetti, WC rollen, en dergelijke is niet toegelaten.
Het is verboden om het stadioncomplex te betreden in het bezit van toeters met drukgas en/of vuvuzela.
Vlaggenstokken zijn toegelaten onder volgende voorwaarden:  flexibele en lichte stok, holle stok, bestaande uit plastiek, bestaande uit één stuk, hoogte van max. 1m50, 1 stok per vlak

Meer informatie ivm tickets en bussen kunt u vinden via de wedstrijdpagina.
Meer informatie ivm de bereikbaarheid van het stadion vindt u op de website van KAA Gent: http://www.kaagent.be/stadion/mobiliteit/.

Richtlijnen Ghelamco Arena
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×