Nieuws

UPDATE - Selectie Beerschot

UPDATE - Selectie Beerschot

Zaterdagavond gaan we naar Beerschot, de eerste keer in een reeks van maximum zes wedstrijden tegen de Antwerpse club. Foeke Booy doet voor deze wedstrijd een beroep op volgende spelers:

Bram Verbist, Braafhart Mitchell, Jo Coppens, Frederik Boi, Anthony Portier, Gregory Mertens, Stef Wils, Bernt Evens, Karel Van Roose, Michael Uchebo, Niels Mestdagh, Buyl Stephen, Mush Bakenga, Arnar Vidarsson, Kristof D'Haene, Godee Joey, Van Eenoo Lukas, Janssens Kevin en Joaquin Boghossian.

William Carvalho ondervond deze week hinder en er werd besloten om hem te laten rusten, zeker omdat hij zondag naar z'n thuisland afreist om er met de nationale ploeg aan te treden. Ook Bakenga werd opgeroepen door zijn bondscoach, hij vliegt volgende week naar Noorwegen om er de vaderlandse kleuren te verdedigen.

Francis Dickoh zit niet in de selectie, ook hem werd rust gegund. Onze verdediger kreeg deze week opnieuw last van de blessure die hij op KVK opliep. De technische staff wilde geen risico nemen en besloot Dickoh niet mee te nemen naar Beerschot.

 

 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×