Nieuws

Selectie Cercle-OHL

Riga kiest voor een ruime selectie voor de thuiswedstrijd tegen OHL

Op de vierde speeldag van de play-downs kan Cercle opnieuw beroep doen op Mehdi Beneddine. De flankverdediger zit voor het eerst in de selectie na zijn blessureleed. Ook Khchab en Mboyo, die vorige week beiden uitvielen, zitten in de selectie. De derde speler die niet ongehavend uit het vorige duel tegen OHL kwam, Coussement, is wel out. Hij vervoegt zo de ziekenboeg waar ook Van Damme, Vanbelle, Diallo en Fabris vertoeven.

José Riga moet ook Christoph Vincent missen. De middenvelder kreeg vorige vrijdag zijn derde gele kaart in deze play-downs en is geschorst. In deze nacompetitie is er immers een apart reglement van toepassing: de kaarten uit de reguliere competitie vervielen bij aanvang van de play-downs, terwijl spelers na drie in plaats van vijf gele kaarten een speeldag geschorst zijn.

Voor deze belangrijke wedstrijd selecteerde Riga de volgende 22 spelers:
Nardi, Lentz, Vanderschaeghe, Khchab, Diarra, Bourdin, Lambot, Beneddine, Dewaele, Galvez-Lopez, Maertens, Brebels, Bertaccini, De Schryver, Yagan, Kis, Naudts, Mboyo, Soumah, Decock, Cathenis en Vancraeyveld. 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×