Nieuws

Supportersbijeenkomst op 04/12

Schrijf je in voor de supportersbijeenkomst op donderdag 04/12 om 19u

Op donderdag 4 december 2014 organiseert Cercle Brugge voor het eerst een algemene supportersbijeenkomst. Het is de eerste in een reeks van meerdere overlegmomenten, die vanaf nu vier keer per jaar georganiseerd zullen worden.

Bedoeling is om jullie meer uitleg te geven over het reilen en zeilen achter de schermen van de Vereniging. Voorzitter Frans Schotte, die het bestuur zal vertegenwoordigen, en algemeen directeur Peter-Jan Matthijs zullen hierop aanwezig zijn. 

De avond start met een korte presentatie waarin toelichting gegeven wordt over het communicatiebeleid, de transferpolitiek, de CVBA-investeerders en het stadiondossier. Na de presentatie wordt er ruim voldoende tijd voorzien om jullie vragen te beantwoorden.

Om alles vlot te laten verlopen vragen we jullie op voorhand in te schrijven. Dit doe je door te mailen naar community@cerclebrugge.be. De voorinschrijvingen voor leden van supportersverenigingen zijn intussen afgesloten.

Om er zeker van te zijn dat jullie voornaamste bezorgdheden behandeld worden, mogen jullie jullie belangrijkste vragen reeds per mail bezorgen.

Achteraf zal een uitgebreid verslag van de supportersavond gepubliceerd worden op onze mediakanalen, zodat ook mensen die er niet bij kunnen zijn weten wat er besproken werd.

Cercle Brugge hoopt op een boeiend en constructief overlegmoment.

Datum: donderdag 04/12/2014
Locatie: Groene Lounge (logegebouw 3e verdiep)
Tijdstip: 19u00-20u30 

Supportersbijeenkomst op 04/12
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×