Nieuws

Supportersoproep!

Bestuur en trainers roepen supporters op

Cercle Brugge staat, opnieuw, voor beslissende dagen. Nog vier wedstrijden te gaan. Amper twaalf dagen. Dan weten we of Cercle in zijn krachttoer is geslaagd: het behoud van de Vereniging in de hoogste afdeling. Iedereen weet wat er op het spel staat, de spelers en de technische staf zijn bijzonder gemotiveerd om te lukken in dat huzarenstuk.

Winnen tegen WS Woluwe, nu donderdag, zou een nieuwe stap richting behoud zijn. Daarom roepen Cercle-voorzitter Paul Vanhaecke en trainer Lorenzo Staelens, respectievelijk namens het bestuur en de trainers, de supporters op om met zoveel mogelijk naar het Breydelstadion te komen.

De match vindt inderdaad plaats op een weekdagavond en begint pas om halfnegen. Maar er hangt echt veel van af. De enthousiaste steun van veel fans motiveert de spelers enorm, zo merkten we ook weer vorige zondag (na de zeer vermoeiende Bekerfinale drie dagen eerder). De aanmoedigingen gaven de groenzwarte spelers vleugels.

 

De toegangsprijzen worden bewust zeer laag gehouden: er zijn al kaartjes tegen 10 euro te verkrijgen en kinderen tot en met 16 jaar betalen slechts 5 euro.

Supportersoproep!
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×