Nieuws

Supportersoproep

Spelers, sportieve staf en bestuur roepen supporters op om donderdag talrijk aanwezig te zijn?

Het lijkt er aardig op dat Cercle Brugge deze week geschiedenis zal schrijven. Wie had dat, enkele weken geleden, nog durven hopen?

 In de vaste overtuiging dat Cercle donderdagavond de klus zal klaren, vragen de spelers, de sportieve staf en het bestuur de supporters op om talrijk naar het Breydelstadion te komen.

 Want als er één ding werd aangetoond tijdens dit bijna voorbije seizoen, dan is het toch wel dat Cercle veruit de trouwste en beste fans van het hele land heeft. In alle omstandigheden, ook toen Cercle heel diep zat en vele buitenstaanders ons al hadden afgeschreven, bleven de groenzwarte supporters voluit en eensgezind achter hun ploeg staan. Telkens waren zij op post, nooit lieten zij de moed zaken of gaven ze zich over aan negativisme. Integendeel, zij schreeuwden de spelers en trainers moed in en hielpen hen het hoofd recht te houden. Ook op verplaatsingen, reisden er steevast veel fans mee. Zeker de jongste weken, zoals naar Beerschot, Moeskroen en zondag nog naar Woluwe.

Donderdag moet een feestje worden. Met al wie Cercle een warm hart toe draagt. Het bestuur en de spelers houden trouwens een verrassing klaar als de opdracht helemaal is volbracht.

En de toegangsprijzen houden we laag. Kaarten zijn er vanaf 10 euro voor volwassenen en kinderen betalen slechts 5 euro.

Supportersoproep
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×