Nieuws

Teambuilding Beloften

Met enige vertraging bezorgen wij u het verslag van de teambuilding van onze beloften. 

Op zaterdag 16 november hielden de beloften hun teambuilding. 's Morgens om 8u30 was het verzamelen geblazen aan het Jan Breydelstadion waar de groep richting Westouter vertrok waar een ontbijt voor ons klaarstond. De eerste activiteit was een mountainbikerit van zo'n 36 km rond de Kemmelberg.

In modderige landwegen en steile beklimmingen ging het voor de ene al wat vlotter dan de andere. Gianni Van Landschoot viel stil op een beklimming waarin hij in de gracht belandde. Laurent Vandamme verloor zijn pedaal en afgevaardigde Matthias Bil kreeg lekke band. Maar onze mecanicien van dienst, kiné Bert De Ruytter, zorgde ervoor dat alles terug in orde kwam. De Kemmelberg moest nog bekommen worden. Een helling van 23 % was voor sommigen iets teveel waarna deze stapvoets werd beklommen.

In de laatste rechte lijn was het peleton opnieuw bij elkaar. Bert De Ruytter stopte even om het plan te bekijken of we op de goede weg zaten. Afgevaardigde Peter Loef zag niet goed voor zich waardoor hij met zijn fiets op Bert De Ruytter inreed en in het veld belandde wat hilariteit opleverde.

Bij aankomst stonden er hot dogs op het menu om terug weer op krachten te komen.

Daarna trok de groep zich aan de voet van de Kemmelberg. In de namiddag deed men aan krulbollen.
'De sliekfretters' konden 2 van de 3 spelen winnen. Voor de ene was het meer petanque dan krulbollen maar naar verloop van tijd begon het spannender te worden.

's Avonds werd de groep getrakteerd op een etentje in de Hobbit in Brugge door de mensen van de PR groep rond de beloften, waarvoor een welgemeende dank! Na het eten werd er nog wat nagepraat en trokken sommigen nog de stad in tot in de vroege uurtjes.

Foto's van de teambuilding kunt u hier bekijken. 

Teambuilding Beloften
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×