Nieuws

Versterking op en naast het veld

Thibaut Van Acker tekent overeenkomst voor 3 jaar

Versterking op en naast het veld

Vandaag werd een akkoord bereikt met Club Brugge voor een definitieve overgang van Thibaut Van Acker. De 21-jarige centrale middenvelder, die samen met Lukas Van Eenoo, steevast deel uitmaakte van de nationale jeugdselecties,tekende bij Cercle een driejarige overeenkomst (tot 30 juni 2016). Cercle is verheugd om deze eerste aanwinst te kunnen voorstellen en maakt volop werk van de verdere uitbouw van de kern.

Ook de omkadering en de begeleiding van jonge talenten bij Cercle Brugge worden versterkt. Met voormalig Cercle-kapitein Denis Viane is zopas een mondelinge akkoord bereikt voor de functie van hoofdtrainer beloften-U19. Denis krijgt de verantwoordelijkheid over het volledige team van trainers en zal de link tussen de jeugdwerking en het 1ste elftal verzekeren..
 

Galamatch om 18u30

De galamatch tegen FC Groningen, op de fandag van 21 juli, zal niet om 15u maar om 18u30 worden gespeeld. Dat houdt verband met de Supercup, die op dezelfde dag plaatsvindt.

De spelersvoorstelling wordt daarom naar de namiddag verschoven. Meer informatie volgt nog later in een uitvoeriger bericht over de fandag.

Versterking op en naast het veld
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×