Nieuws

Think-Pink vzw

Regionale televisiezenders Focus & WTV en Think-Pink lanceren eigen elektrische fiets


De regionale televisiezenders Focus & WTV en Think-Pink, de nationale  borstkankercampagne, lanceren samen een eigen elektrische fiets.  De actie is een onderdeel van de beweegcampagne. “Onvoldoende bewegen is immers de belangrijkste risicofactor bij borstkanker en een elektrische fiets is een prima oplossing voor heel wat medioren en senioren om in beweging te blijven. Ondanks kleine kwaaltjes of een noodzakelijk herstel van een operatie of behandeling” aldus Heidi Vansevenant, voorzitter van Think-Pink.

Focus & WTV ondersteunt de verkoop van de elektrische fiets. "Deze is bewust betaalbaar gehouden en vooral bijzonder gebruiksvriendelijk. Het is immers de bedoeling om zo veel mogelijk van mensen van deze interessante aanbieding te laten genieten. Bovendien gaat de opbrengst van deze verkoop nog eens naar Think-Pink. Borstkanker heeft een bijzondere impact in onze maatschappij. Als mediabedrijf willen we dan ook onze verantwoordelijkheid opnemen en actie ondernemen” aldus Jürgen Boone, marketing manager van Focus & WTV.

Tv-figuur Martine Jonckheere (Marie-Rose uit Familie) is het gezicht van deze campagne. “Als borstkankerpatiënte heb ik zelf kunnen ervaren dat je na je behandeling tijd nodig hebt om weer op kracht te komen. Een elektrische fiets is dan een prachtig alternatief om te kunnen blijven fietsen en onder de mensen te komen. Dankzij een elektrische fiets blijf je in beweging. Er is toch niets zaliger dan een fietstochtje met een terrasje, samen met je partner of onder vrienden. Zelfs als er  wat wind staat, het heuvelachtig is of ik heb even een moeilijker dag. Dankzij mijn elektrische fiets kan ik blijven fietsen. En als ik thuis kom, stop ik die gewoon in het stopcontact in de garage. Klaar voor de volgende tocht. Makkelijk in gebruik en steeds paraat om mij te helpen”.


De elektrische fiets heeft bereik tot 100 km. De fiets wordt aan huis geleverd met de nodige uitleg en je krijgt meteen ook 3 jaar volledige garantie. De verkoopprijs bedraagt 1295 Euro ipv een normale verkoopsprijs van 1795 Euro.

Er zijn verschillende demonstratiedagen waar je de fiets vrijblijvend kunt komen uittesten:

- donderdag 18 april – Focus & WTV, Kwadestraat 151b, Roeselare – 11 tot 17u
- Pinkstermaandag 20 mei – Staf Versluyscentrum, Kapelstraat 76 Bredene – 10u tot 17u
- Op afspraak bij Think-Pink, Sint-Pietersmolenstraat 23 Brugge – elke werkdag van 9u tot 17u

De fiets kun je bestellen via www.think-pink.be/fiets

Meer informatie op 0472/430 286 of via jurgen@think-pink.be

Think-Pink vzw
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×