Nieuws

Tim Smolders reageert na Charleroi-Cercle

Cercle kon Charleroi niet verslaan, maar scoorde wel een belangrijk uitdoelpunt en houdt zo de kansen voor de terugmatch op 21 januari gaaf. Na afloop van de wedstrijd spraken we met doelpuntenmaker Tim Smolders.

Tim: “We speelden geen onaardige wedstrijd op Charleroi. Als we onze kansen uit de eerste helft beter afgemaakt hadden, dan scoorden we zeker twee keer. Dat zou een nog betere uitgangspositie geweest zijn voor de terugronde, maar 2-1 is ook niet slecht. Er zat snelheid en diepgang in ons spel. Dat is toch een groot verschil met een aantal weken geleden. Daarnaast brachten we ook heel wat voetballende combinaties op de mat waar de Zebra’s het meer dan eens lastig mee hadden. We toonden dat we hen met goed voetbal pijn konden doen.”

De ervaren middenvelder, die sinds een aantal weken naast speler ook trainer is, was blij om zich nog eens op het veld te mogen bewijzen. Tim: “Ik was erg gemotiveerd om te spelen en wou er volop van genieten. Ik speel nog heel graag, dat voel ik. Maar het is de trainer die beslist. Arnar moet zelf uitmaken in hoeverre het nodig is om mij in te schakelen. Ik blijf in ieder geval beschikbaar als speler, dat heb ik gisteren kunnen tonen.”  

Tenslotte beaamde Tim dat het voordelen biedt om als speler-trainer op het veld te staan. Tim: “Ik kan veel coachen op veld omdat ik weet wat de ideeën achter onze acties zijn. Dat helpt.”

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×