Nieuws

Mestdagh, Bacelic-Grgic & Godee

Niels Mestdagh tekende recent een contract voor twee seizoenen bij reeksgenoot VV Coxyde. Hij verdedigde als linksback maar liefst twaalf jaar de kleuren van Groen-Zwart en maakte twee jaar deel uit van de A-kern. We wensen Niels heel veel succes in zijn verdere carrière en we kijken uit om hem opnieuw te ontmoeten in de onderlinge confrontaties met Coxyde.

Stipe Bacelic-Grgic vond een nieuw onderkomen bij het Hongaarse Puskas Akademia FC. Het contract van de speler werd vorige week in onderling overleg ontbonden. Stipe 'Baco' speelde 1 seizoen voor de Vereniging en scoorde daarin twee keer.

Tenslotte werd ook met Joey Godée overeengekomen om zijn nog lopende contract na onderling overleg te ontbinden. Godée kwam Groen-Zwart versterken in januari 2013. Na het winnen van Play-Off 3 en de eindronde werd zijn contract voor drie jaar verlengd. Diezelfde zomer trok hij voor een jaar op huurbasis naar het Nederlandse Go Ahead Eagles. Afgelopen seizoen keerde hij tenslotte terug naar de Vereniging.

Cercle Brugge wenst Stipe en Joey veel geluk toe op en naast het veld! 

Mestdagh, Bacelic-Grgic & Godee
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×