Nieuws

Uitslagen uitgeleende spelers 22-23/11

Niet alleen de sportieve staf, maar ook het webteam volgt de prestaties van onze uitgeleende spelers met argusogen. Daarom zullen we vanaf nu elke week berichten over hun speelminuten en de uitslag van hun team.

KVVC Koksijde versloeg vorig weekend KSV Oudenaarde met 0-1. Linksback Niels Mestdagh maakte de volledige wedstrijd rond. Koksijde staat eerste in derde klasse A met 7 punten voorsprong op naaste achtervolger KMSK Deinze.

Deinze nam met 2-0 de maat van Londerzeel. Alessio Staelens viel na 67 minuten uit met een blessure (scheur ligament enkel). Tot dusver scoorde hij vier keer voor Deinze. Arne Naudts kwam ook aan de aftrap en werd tien minuten voor tijd vervangen. Zijn teller staat op dit ogenblik op vijf doelpunten. Zaterdag 29 november staat de kraker van derde klasse A op het programma, en geven Koksijde en Deinze elkaar partij.

Jasper Ameye was de voorbije weken out met een schouder uit de kom. Op dit ogenblik is de centrale verdediger van KVC Sint-Eloois-Winkel Sport echter opnieuw wedstrijdfit. Winkel bekleedt momenteel de zesde plaats in derde klasse A.
 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×