Nieuws

Uitstap Kring 12

Uitstap Kring 12

~~

 

Donderdag 3 maart trok een delegatie met leden van Business Kring 12 en Cerclesocio's op bezoek bij drie Brugse bedrijven en tevens lid van het sociale netwerk van Cercle Brugge : Derma Trucks, Joxx en De Prêtre Orthopedie. Er werd verzameld in de gezellige herberg van Hostellerie Hof Ter Doest in Lissewege. De familie Dendooven serveerde daar en ook in de bedrijven voor iets lekkers, zoals een oester met een glas Champagne, kreeftensoep, Vlaamse hutsepot en als afsluiter een worstbroodje, vergezeld van een streekbier en de enige echte Cerclewijn. Sima Tours zorgde ervoor dat de deelnemers met de spelersbus naar en tussen de diverse bedrijven konden toeren.

Derma Trucks, te midden de industriezone Blauwe Toren in Brugge, is een familiebedrijf met meer dan dertig werknemers die dagelijks hun uiterste best doen om hun klanten van een degelijke en snelle service te voorzien. Dankzij dit efficiënte team heeft het bedrijf al heel wat awards in de wacht gesleept. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van VOLVO trucks met een totaal gewicht van 7,5 tot 44 ton. Er worden ook diverse bedrijfswagens te koop aangeboden.

Derma Trucks werd in 1992 opgericht door Gilbert De Rese die het pad effende voor zijn zoon Erwin De Rese, die ondertussen de volledige leiding van het bedrijf op zich heeft genomen. De aanwezigen vonden het alvast fijn om eens achter het stuur van één van de vele monstertrucks plaats te nemen.

Van daar trok het gezelschap iets verderop in de industriezone naar Joxx, attractieverhuur en verkoop van buitenspeelgoed. Ook daar zorgden de eigenaars Christophe Thiel en Bieke De Brabandere voor een hartelijke ontvangst. Joxx dompelt jé helemaal onder in de wondere wereld van het duurzame en educatieve (buiten) speelgoed. Zo biedt Joxx je als premium dealer het ganse BERG gamma aan: trampolines, gocarts, bolderwagens, ... Joxx verhuurt ook originele springkastelen in alle formaten, uitvoeringen en kleuren. Enkele deelnemers mochten alvast de nieuwste attractie competitief uitproberen. De winnaars kregen een fles wijn cadeau.

De Prêtre Orthopedie is de buur van Joxx. Daar werd het ganse gezelschap binnen het bedrijf rondgeleid door Vincent Pauwels, zelf een gewezen jeugdspeler van Cercle Brugge. Vijf generaties lang bouwden ze aan een onderneming die is uitgegroeid tot een modern, eigentijds orthopedisch centrum met een betrouwbare reputatie in heel ons land. De Prêtre Orthopedie heeft een oplossing voor elk voetprobleem. In het orthopedisch centrum krijg je dan ook een behandeling en service op maat van je voeten.

De gezellige avond werd afgesloten in de herberg waar het begon. Daar kon nog wat gekeuveld en of nagepraat worden. Ook over het BK 12 - café dat een week eerder plaatshad in hetzelfde polderdorp. Freddy Stael zette hiervoor de deuren van zijn zaak open. In café de Oude Toren nabij de kerk van Lissewege kwamen de trainers Fred Vanderbiest en Chris Janssens voor aanvang van een vrij weekend langs voor een leuke babbel met de aanwezigen. Al of niet doorspekt met enkele kritische vragen van enkele stamgasten of van voorzitter Frans De Vos die als moderator fungeerde.  

 

 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×