Nieuws

Uitvaart Grégory Mertens

De familie laat weten ontzettend geroerd te zijn door de vele blijken van medeleven uit de sportwereld en zeker ook van de supporters. Zij wenst daarvoor iedereen te bedanken. Het betekent een steun in deze voor hen moeilijke tijden.

Iedereen die dat wil kan Grégory op woensdag 6 mei een laatste groet brengen in Rouwcentrum Baudewyns, Verheydenstraat 23, 1700 Dilbeek, van 14u30 tot 20 uur.

De uitvaart zelf vindt een dag later plaats, op donderdag 7 mei om 14u30 in Crematorium Daelhof, Erasmuslaan, 50, 1804 Zemst. Familie en collega’s uit de voetbalwereld nemen daar op passende wijze afscheid van Grégory. Supporters kunnen deze plechtigheid volgen in een aparte ruimte voor 400 aanwezigen op  hetzelfde adres, via live beelden.  

De familie vraagt de pers om begrip te hebben voor haar beslissing om hen te weren van de plaatsen waar afscheid wordt genomen. Ze willen in alle discretie afscheid kunnen nemen. Er wordt de pers gevraagd om zich uiterst discreet op te stellen. De familie rekent op die terughoudendheid. 

Rouwregister
Wil je een steunbetuiging of een mooie herinnering aan Grégory neerschrijven in het rouwregister? Dat kan nog tot donderdag 7 mei om 11u30 op het secretariaat.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×