Nieuws

Vacatures Jeugdmedewerkers

Cercle zoekt kinesisten en afgevaardigden voor de jeugdwerking!

Vacature jeugdafgevaardigden

De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar vrijwilligers die willen fungeren als jeugdafgevaardigde bij onze nationale jeugd voor volgend seizoen. Ben je vrij op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zondagmorgen?  Ben je bereid om onze jeugdspelers mee te begeleiden op en naast het veld? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je het groene hart op de juiste plaats? Dan kom je in aanmerking om onze groep te versterken!

Je komt terecht in een toffe bende van afgevaardigden, verzorgers, jeugdtrainers en proeft de familiale sfeer op Cercle. Je zorgt mee voor de opvoeding en begeleiding van jonge voetballers.

De jeugdwerking Cercle Brugge biedt je een gratis seizoensabonnement voor het eerste elftal, een uitgangstraining, polo, regenjas en coachjas.


Stuur een mail naar hrmjeugd.cerclebrugge@hotmail.be met jouw gegevens en jouw motivatie. En misschien volg jij de toekomstige Lukas Van Eenoo, Karel Van Roose of Niels Mestdagh van dichtbij!

 

Vacature (student)kinesist of (student)sportverzorger

De jeugdwerking van Cercle Brugge is op zoek naar (student) kinesisten of (student)sportverzorgers die willen fungeren als verzorger bij onze nationale jeugd voor volgend seizoen. Ben je vrij op zaterdagmorgen, zaterdagmiddag of zondagmorgen?  Ben je bereid om onze jeugdspelers mee te begeleiden op en naast het veld? Heb je een verantwoordelijkheidsgevoel en draag je het groene hart op de juiste plaats? Dan kom je in aanmerking om onze groep te versterken!

Je komt terecht in een toffe bende van afgevaardigden, verzorgers, jeugdtrainers en proeft de familiale sfeer op Cercle. Je verzorgt de jeugdspelers tijdens de wedstrijd bij een blessure.

De jeugdwerking Cercle Brugge biedt je een gratis seizoensabonnement voor het eerste elftal, een wedstrijdvergoeding, een uitgangstraining, polo, regenjas en coachjas.


Stuur een mail naar hrmjeugd.cerclebrugge@hotmail.be met jouw gegevens en jouw motivatie. En misschien volg jij de toekomstige Lukas Van Eenoo, Karel Van Roose of Niels Mestdagh van dichtbij!

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×