Nieuws

Verslag Cercle-Kortrijk

Cercle en Kortrijk kunnen niet scoren in oefenduel

Vanavond stonden Cercle en KV Kortrijk tegenover elkaar in volle voorbereiding. Op het veld van SK Eernegem kwamen heel wat supporters groen-zwart aanmoedigen tijdens hun eerste match na de stage in Nederland. 

Cercle moest even zoeken naar het systeem van de tegenstander, maar creëerde al snel kansen via Kabananga, Van Acker en D'Haene. In de buurt van Coppens zorgden vooral Chevalier en Capon voor dreiging, maar niemand van beide ploegen kon de kansen verzilveren. 

Na de rust verschenen bij Cercle dezelfde elf spelers op het veld. Hans Cornelis was dicht bij het openingsdoelpunt dankzij een vrije trap die maar net naast de winkelhaak belandde. Niet veel later was het aan de overkant bijna prijs toen het schot van Matton op de deklat uiteenspatte. In de zeventigste minuut bracht coach Staelens vijf frisse krachten op het veld. De invallers zorgden voor heel wat bedrijvigheid, maar ook zij slaagden er niet in de netten van Keet te doen trillen. Mertens had vlak voor affluiten nog de beste kans om de drie punten binnen te rijven, maar het duel eindigde scoreloos.

In onderstaande video van Cercle-TV krijgt u nog een korte reactie van Lorenzo Staelens en Hans Cornelis.

Opstelling: Coppens, Cornelis, Wils, Mertens, Mestdagh (70' Vidarsson), Van Acker (70' Staelens), Boi, Smolders (70' Van Roose), Van Eenoo, D'Haene (70' Buyl), Kabananga (70' Naudts).
 

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×