Nieuws

Verslag Lokeren - Cercle : 3-0

Cercle op de knieën voor beter Lokeren

Tegen Lokeren werd met 3-0 verloren. Cercle kwam nooit echt goed in de match en kon geen aanspraak maken op de zege. In vergelijking met de match tegen OHL kwam Kabananga terug in de ploeg ten koste van Uchebo.

In het begin van de eerste helft was er weinig te beleven. De bal ging heen en weer op het middenveld maar niemand kon echt doorzetten. Dan volgde een vrije trap van Remacle die werd aangeraakt door een Cercle-speler en in doel ging. Dit was het signaal voor Lokeren om een versnelling hoger te schakelen.

Remacle was pijlsnel vanop de flanken en kon zich vaak gevaarlijk maken. Enkele grote kansen werden niet afgewerkt, maar plots viel het tweede doelpunt. Harbaoui knalde de bal tegen de netten na een dubbel een-tweetje met de sterk spelende Vanaken, die veel ruimte kreeg op het middenveld. Net voor de rust miste Harbaoui nog de kans op een 3-0. Cercle kwam niet veel verder dan enkele afstandschoten van Kabananga en Van Acker.

Na de rust kwam Cercle meer aan de bal en begon het beter te voetballen. De ingevallen Etock kon de bal verschillende keren goed doorspelen aan zijn ploegmakkers. Grote kansen kwamen er niet, al was het spelbeeld van Cercle beter dan in de eerste helft. Toen volgde de 3-0 van Harbaoui, die zo al zijn zesde doelpunt van het seizoen maakte. Cercle kwam deze tik niet meer te boven en Lokeren kon verder makkelijk uittikken tot aan het fluitsignaal.

Verslag Lokeren - Cercle : 3-0
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×