Nieuws

Voorbeschouwing Lommel - Cercle

Mboyo, Diallo en Khchab zitten in de wedstrijdkern

Nog 2 wedstrijden resteren de 4 ploegen in de play-downs. Door de huidige tussenstand worden het 2 finales voor elke ploeg.

Groen-Zwart trekt met een 21-hoofdige kern naar het Soevereinstadion. In vergelijking met de laatste wedstrijd tegen OH Leuven is Raphaël Diarra er niet bij na zijn rode kaart tegen Leuven. Pelé Mboyo, Mehdi Khchab en Amadou Diallo zijn opnieuw fit en maken dan ook deel uit van de wedstrijdkern. Ook Christophe Vincent sluit na zijn schorsing opnieuw aan.  

De volledige selectie bestaat uit 21 namen: 

Paul Nardi, Mehdi Khchab, Christophe Vincent, Pelé Mboyo, Arne Naudts, Jesse Galvez-Lopez, Tomislav Kis, Sébastiaan Brebels, Pierre Bourdin, Mehdi Beneddine, Benjamin Lambot, Amadou Diallo, Paulino Bertaccini, Guillaume De Schryver, Alhassane Soumah, Gilles Dewaele, Mathieu Maertens, Yvan Yagan, Gilles Lentz, Mathieu Vanderschaeghe en Francis Cathenis.

Deze middag spraken we kort met José Riga. 

Hoe leven jullie toe naar de wedstrijd van morgen? 

"Het parcours van Lommel is ongelooflijk in de play-downs. Na 3 zeges en een gelijkspel staan alle ploegen nu weer bij elkaar waardoor het spannend blijft tot het einde. Ook voor ons zijn er nog heel veel scenario's mogelijk, maar die doen er morgen niet toe. We moeten ons enkel concentreren op onze wedstrijd morgen, en in Lommel een resultaat neerzetten."

"Daarnaast heb ik vertrouwen in de kwaliteiten die we in onze groep hebben. We moeten elke week puzzelen, dat is waar, maar dat doet er niet toe. Ik vind wel oplossingen in mijn kern, en de spelers die er staan zullen klaar zijn. Anderzijds stel ik vast dat Lommel het zich kan veroorloven om Bertjens en Maletic op de bank te zetten. Voor hen valt alles nu blijkbaar in de goede plooi. Ondanks dat mag je niet vergeten dat er voor hen morgen even veel druk is, net als voor Leuven en Tubeke die zaterdag spelen."

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×