Nieuws

Ladies Night

Ladies Night! 5€ = ticket Cercle - KVO + Goodiebag

De voorbije jaren nam de vrouwelijke belangstelling voor Cercle Brugge almaar toe. Liefst 30 procent van onze supporters zijn vrouwen. Waarmee het cliché dat voetbal een mannensport zou zijn alvast voor de Vereniging niet geldt. Cercle soigneert daarom ook graag de vrouwelijke aanhang en wil nog meer meisjes en dames aan Cercle binden.

Ter gelegenheid van de thuiswedstrijd tegen KV Oostende op zaterdag 17 augustus organiseeert Cercle een heuse 'LADIES NIGHT'.

Dit betekent dat alle vrouwelijke Cercle-supporters deze wedstrijd kunnen bijwonen voor slechts 5 euro. Meer nog, elke vrouw die aan deze actie deelneemt, ontvangt ook nog eens een rijkelijk gevulde goodiebag cadeau!

Deze goodiebag wordt na de wedstrijd tot 22u30 aan de houders van een actiekaart overhandigd op de dienst kaartenverkoop. De weken daarna kun je de goodiebag gedurende de openingsuren op diezelfde plaats ophalen tot en met 28 september. 

Deze speciale kaarten kunnen in voorverkoop gekocht worden aan de Dienst kaartenverkoop voor alle vakken (uitgez. 123/124, OFF en binnenseats). Ook de avond van de wedstrijd worden nog kaarten verkocht, dit aan de loketten van de Oost-tribune. Dan kunnen enkel kaarten gekocht worden voor de Oost-tribune.

De Dienst kaartenverkoop is elke werkdag open van 13u30 tot 17u30 en op zaterdag van 10u tot 12u. Op donderdag 15 augustus zijn we gesloten. 

Ladies Night
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×