Nieuws

Website bestaat 18 jaar!

Vandaag is het exact 18 jaar geleden dat onze officiële website het levenslicht zag. Onder impuls van Dirk Dhont en Georges Debacker ging www.cerclebrugge.be op 16 april 1997 voor het eerst online. Cercle Brugge was één van de eerste voetbalploegen met een website. Lange tijd werd de website ontworpen, geprogrammeerd en up to date gehouden door een team van vrijwilligers. We willen deze mensen dan ook graag nog eens bedanken voor hun jarenlange engagement en voor het mee helpen professionaliseren van de website en de berichtgeving.

In januari 2013 werd uiteindelijk overgeschakeld naar een website van het bedrijf Stardekk. Zij ontwikkelden de huidige website en zorgen nog steeds voor de technische doorontwikkeling. Omdat online berichtgeving de afgelopen jaren steeds belangrijker werd, besloot Cercle eind 2013 om de website niet uitsluitend door vrijwilligers te laten beheren, maar ook intern iemand aan te stellen, met als doel een snellere en meer uitgebreide berichtgeving. Cercle Brugge werkt wel nog steeds samen met het webteam, dat instaat voor de sportieve verslaggeving zoals de voorbeschouwingen, live-verslaggeving, matchverslagen en spelersreacties na de wedstrijd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook onze webfotografen die de wedstrijden van de A-kern en de jeugd fotograferen. Een welgemeende dank je wel aan deze vrijwilligers die onze supporters elk weekend van prachtige foto's en boeiende teksten en verslagen voorzien! 

Intussen wordt achter de schermen hard gewerkt aan het verder optimaliseren van de website op technisch en inhoudelijk vlak. Zo zal de activiteitenpagina overzichtelijker gemaakt worden en zal ook de rubriek 'historiek' terug een plaatsje krijgen. Ook aan de fotogalerij wordt gesleuteld. Mensen die suggesties hebben, kunnen ons steeds bereiken via webteam@cerclebrugge.be.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×