Nieuws

Wegenwerken vanaf 13/04

Vanaf 13 april zal Stad Brugge werken uitvoeren aan de riolering langs de Gistelse Steenweg. De werken starten ter hoogte van de Olympialaan en lopen tot in Jabbeke. Gedurende de werken, die in verschillende fasen zullen verlopen, kunnen automobilisten, fietsen en voetgangers hinder ondervinden. Gelieve rekening te houden met onderstaand verkeersverloop wanneer je het Jan Breydelstadion wenst te bereiken. 

- Het verkeer op de Gistelse Steenweg heeft beurtelingse doorgang met werflichten. 
- De insprong Gistelse Steenweg ter hoogte van de herberg 'Nieuwe Vriendschap', gelegen in een werfzone, is gedeeltelijk onderbroken. 
- Aan de kant waar gewerkt wordt, zal het fietsverkeer een veiligheidsdoorgang krijgen op de rijweg.
- Waar de aannemer werkt, geldt parkeerverbod. 
- Tijdens het weekend wordt de rijweg van de Gistelse Steenweg vrijgemaakt in beide rijrichtingen, maar de zijstraten (Lange Molenstraat, Bosdreef) blijven onderbroken ter hoogte van de Gistelse Steenweg. 

Tijdens fase 1 wordt het deel vanaf de Olympialaan aangepakt. De duurtijd bedraagt zo'n 3 weken. Gedurende die periode zullen de straten die op de Gistelse Steenweg uitmonden (Lange Molenstraat en Bosdreef) doodlopend worden. Het verkeer dient er een omleiding te volgen. De Olympialaan blijft volgens de plannen wel toegankelijk voor verkeer. 

Wie vragen heeft kan terecht bij de Stedelijke Wegendienst (Hoogstraat 37, 8000 Brugge - 050/44.85.85). De plannen van de wegenwerken kan je nakijken via deze link.

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×