Nieuws

West-Vlaamse G-voetbalslotapotheose op maandag 9 juni

De West-Vlaamse G-voetbalcompetitie is ondertussen afgelopen en net zoals de voorbije jaren was het opnieuw een geslaagd seizoen. Om het West-Vlaams G-voetbalseizoen in stijl af te sluiten organiseert de werkgroep ‘G-voetbal West-Vlaanderen’ op pinkstermaandag 9 juni een G-voetbal slotapotheose, in samenwerking met de G-voetbalploegen van Cercle Brugge en KV Kortrijk.
Deze slothappening, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, vindt plaats op maandag 9 juni van 12u tot 18u op de terreinen van Cercle Brugge (Olympialaan 74, 8200 Brugge).

Zo’n 200 spelers van 17 ploegen zullen deelnemen aan verschillende activiteiten: een G-voetbaltornooi, een penaltycup en een rondleiding in het Jan Breydelstadion. Ook is er een Coca-Cola dorp aanwezig en zal niemand minder dan Johan Boskamp de spelers komen aanmoedigen. Op het einde van de dag is er een huldiging van de ploegen/spelers en is er een prijsuitreiking voorzien met een rijkelijk gevulde goodie bag voor elke deelnemer. Deze sportieve namiddag wordt afgerond met een eetfestijn voor spelers en supporters.

Programma:

11u30: Openingsceremonie
11u45: Overvlucht seaking – zegening van het tornooi
12u30: Start van de het voetbaltornooi
15u30: Start rondleidingen Jan Breydelstadion
16u00: Einde voetbaltornooi
Doorlopend: Coca Cola dorp
16u15: Huldiging en prijsuitreiking
17u00: Eetfestijn

We heten u alvast van harte welkom!

Namens de werkgroep ‘G-voetbal West-Vlaanderen’ en de G-voetbalploegen van Cercle Brugge en KV Kortrijk:

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×