Nieuws

WS Oudenburg - Cercle Brugge : 0-9

Volgende oefenwedstrijd: woe 6 juli 2016 : Cercle Brugge - KVC Westerlo

Cercle begon met volgende elftal: De Bie, Naudts, Galvez-López, Bourdin, Dildick, De Schryver, Dewaele, Khcbab, Maertens, Yagan en Fabris.

De wedstrijd ging verschroeiend van start met 4 doelpunten in het eerste kwartier. Naudts opende de score op aangeven van Galvez-Lopez. Na een afstandsschot van Mathieu Maertens werd de score verdubbeld. Niet veel later werd het 0-3 door een owngoal van WS Oudenburg. Op het kwartier scoorde Naudts z'n 2e doelpunt van de avond. Daarna was er nog een unieke kans voor Naudts maar de bal kaatste over het doel. Op het halfuur kreeg Oudenburg, na een fout van De Bie, een strafschop. Thomas zette zijn foutje recht en pareerde knap de strafschop.

Yvan Yagan scoorde vervolgens tweemaal (30' en 38'). Uiteindelijk gingen we met 0-7 de rust in. Naudts zorgde met z'n derde van de avond voor de ruststand.

Na de rust kregen we een ander elftal tussen de lijnen op uitzondering van Dewaele. 

2e helft: Lentz, Coussement, Dewaele, Janssens, Vanbelle, Van Roose, Haroun, Jutten, Van De Velde, Verkindere en Simoens

Net voor het uur kon Laurenz Simoens aanleggen en hij trapte de bal netjes binnen (0-8). Uiteindelijk werd het nog 0-9 door een doelpunt van Tibo Van De Velde.

De wedstrijd kabbelde naar het einde en er werd afgefloten bij een 0-9 overwinning.

De volgende oefenwedstrijd vindt opnieuw plaats in Oudenburg waar we het opnemen tegen KVC Westerlo. Aftrap om 19u!

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×