Nieuws

Zo hou je het #echtwarm tijdens het supporteren: 5 tips

Echte Cercle-supporters laten zich niet afschrikken door winterse temperaturen. Maar zelfs de stoerste ijsbeer kan het al eens koud krijgen op een onbewaakt moment. Daarom verzamelden we voor jullie 5 tips om het tijdens het supporteren #echtwarm te houden!


1. Neem je voorzorgen, en warm je vooraf #ollemolletope op met een warme glühwein of hete Irish coffee. Ook in het stadion kan je rekenen op ons toogpersoneel!


2. Blijven bewegen is dé manier om je hele lichaam warm te krijgen. Goal? Juich extra hard deze keer. Rode kaart? Hoe harder je ze wegwuift, hoe warmer het wordt!


3. Geef toe: als je dan toch aan het juichen of wuiven bent, kan je evengoed meteen zang toevoegen. Pomp de warmste muzieknoten uit je lijf, en spring mee op het ritme van Cercle!


4. Geen betere remedie tegen de koude dan je warm induffelen. Spring voor de match snel de fanshop binnen, aan sjaals en mutsen geen gebrek!


5. Heb je een zitplaats? Een dekentje doet wonderen! Wees creatief: met een gigantische Cercle-vlag dek je meteen heel de tribune in!

 

Zo hou je het #echtwarm tijdens het supporteren: 5 tips
BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×