Supporters - Activiteiten

The Green Devils: kaaskaarting

Op vrijdag 01/04, zaterdag 02/04 en zondag 03/04 gaat de jaarlijkse kaaskaarting door bij The Green Devils en dit in lokaal Café Transit (Torhoutsesteenweg te Zedelgem). Op vrijdag en zaterdag vangt de avond aan om 19u, op zondag kan je komen vanaf 12u. 

Kaarten zijn te bekomen bij de bestuursleden of in Café Transit.

Hopelijk kunnen we terug rekenen op vele kaarters! Iedereen is welkom om één of meerdere avonden deel te nemen.

La Cerveza: Paaseierenraap

Supportersverenigingen La Cerveza & Cerclevrienden Brugge Oost en de Cerkelladies nodigen jullie uit op hun derde grote paaseierenraap. Die gaat door op zaterdag 26 maart om 14h het terrein  van de Cerkelladies (Gulden Kamer, Geralaan te 8310 te Sint-Kruis ).

De deelname bedraagt 7 euro en de kinderen worden in 2 groepen verdeeld van 0-6 jaar en 6-12 jaar. Na de paaseierenraap ontvangt elk kind een zakje chocolade eieren en een lotje voor de trekking van 2 superprijzen. De paaseierenraap gaat door in aanwezigheid van de Paashaas en enkele spelers.

Inschrijven kan bij de deelnemende verenigingen of op het rekeningnummer BE26 0000 4735 8329 op naam van Anita Van Osselaer (0498/51.22.19). Graag vermelding "Paaseieren + aantal kinderen". 

Je kan ook eieren bestellen zonder te komen rapen, deze worden dan de donderdag voor Pasen bezorgd. Er is eveneens mogelijkheid voor een hapje en een drankje ter plaatse. 

Allen daarheen en Lang Leve Cercle! 

La Cerveza: Souper

Supportersvereniging La Cerveza stelt hun nieuw lokaal voor: Parrilla - Gaston Roelandtsplein 1, 8310 Assebroek. Alle Groen-Zwarte supporters zijn uitgenodigd op hun souper om het nieuwe lokaal in te huldigen! Dit gaat door op vrijdag 18 maart 2016 om 19u30.

Menu

Cava
Scampi’s in kruidenboter of carpaccio van ossenhaas met truffelolie
Gepekeld varkenshammetje met zoute mosterdsaus en garnituur of gegrilde zalm met vissausje en garnituur
Verrassingsdessert met koffie
½ fles wijn per persoon inbegrepen

Dit voor de prijs van 45€

Schrijf tijdig in want de plaatsen zijn beperkt

Inschrijven via: anita.van.osselaer@telenet.be

Overschrijven kan op: BE05 0004 1057 9475 (betaling geldt als bewijs)

Met vermelding van de keuze voorgerecht en hoofdgerecht

D'Echte: Schoolreis naar Eupen

Op zondag 6 maart 2016 gaan we met d’Echte op schoolreis. De bestemming is dit jaar de mooie stad Eupen, hoofdstad van de Duitstalige Gemeenschap in België.

We vertrekken stipt om 9h12 op de parking van Kinepolis Brugge. Met de traditionele lekkere boterkoeken als ontbijt zijn we meteen vertrokken voor een gezellige ‘echte’ Cercledag. In Eupen is iedereen vrij tot 14h15. Het hoogtepunt van deze dag is uiteraard de topper KAS Eupen – KSV Cercle Brugge om 15h. Na de wedstrijd keren we met de drie punten terug naar de mooiste stad van ‘t land: Brugge, stad van Cercle!

Tijdens de heenreis houden wij een pronostiek volgens de reglementen van d’Echte: wie gokt op verlies van Cercle is er aan voor de moeite en wordt gediskwalificeerd.

We zouden het nog vergeten: de deelnameprijs is amper €10,00. Betalen op de bus.
Inschrijven kan bij de bestuursleden van d’Echte of via dechte12@gmail.com
 
Op reis met d’Echte is het altijd feest! 
 
Met groene groeten, 
Het d'Echte-bestuur

Groen-Zwart Lichtervelde: wortelkaarting

Op vrijdag 4 maart zijn alle Cerclesupporters welkom op de jaarlijkse wortelkaarting van supportersvereniging Groen-Zwart Lichtervelde. Die gaat door vanaf 18u00. De inleg bedraagt €1,50. 

Kaarten zijn te verkrijgen in Café Wilro en via alle bestuursleden van de supportersvereniging. 

Meer info via Inge Ameel: inge.ameel@hotmail.com

BTW BE 0407.845.705 (VZW) - BTW BE 0554.798.824 (CVBA) - Algemene voorwaarden -  webdesign by stardekk ×