Kom het Jan Breydelstadion ontdekken

Het echte Cercle Brugge gevoel kunt u beleven tijdens een rondleiding door het Jan Breydelstadion. Hoe zien de kleedkamers er precies uit? Waar worden alle vips ontvangen? Tijdens een rondleiding door het stadion worden er deuren geopend die normaal gesproken gesloten blijven.

U wordt bijgestaan door echte Cercle Brugge-kenners die alle facetten van de mooie groenzwarte vereniging kennen. Indien gewenst zal de rondleiding worden afgesloten in de Cercle Shop, waar alle deelnemers de kans krijgen om nog een Groen-Zwart gadget aan te kopen. De duurtijd van de rondleiding is ruim één uur. De rondleidingen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Frans en het Engels (extra talen mogelijk na overleg).

Kinderrondleiding

Cercle Brugge biedt ook kinderen de mogelijkheid het stadion te bezoeken. Deze kinderrondleidingen worden op maat aangeboden, afhankelijk van het wedstrijdschema van de A-kern (andere data ook mogelijk) kan een rondleiding aangevraagd worden. Deze rondleiding duurt ook ruim een uur en zal afgesloten worden met een kleine verrassing.

Reservaties

Cercle Brugge biedt stadionrondleidingen volledig gratis aan.

Bij vragen of inschrijvingen kunt u steeds terecht bij het Cercle Brugge secretariaat, dienst community. 
Via mail (community@cerclebrugge.be) of via telefoon (050/38.91.93).