Het officiële supportersorgaan van Groen-Zwart:

Supportersfederatie cercle brugge ksv

De supportersfederatie is een overkoepelende organisatie van alle Groen-Zwarte supportersverenigingen. De federatie organiseert om de twee maanden een algemene vergadering, waarop alle supporters welkom zijn. De federatie heeft een bestuur, dat de brug vormt tussen enerzijds het management van Cercle Brugge en anderzijds de supportersverenigingen.

Over de supportersfederatie

De supportersfederatie telt 15 aangesloten supportersverenigingen. Het nieuwe bestuur bestaat uit Johan Deseure (De Groene Elf), Patricia Pauwels (Old School CSB en Supporter Liaison Officer), Inge Ameel (Groen-Zwart Lichtervelde) en Tine Demaude (VAK 213). David Diasson werd als onafhankelijke supporter verkozen in het bestuur.

Het nieuwe bestuur is nog niet voltallig. Er staat nog een openstaande bestuursfunctie vacant voor iemand jonger dan 35 jaar. Bij de volgende algemene vergadering, voorzien voor eind juni, kan hij of zij verkozen worden. Ook namens de BV en VZW Cercle Brugge treden er later nog twee vertegenwoordigers toe. Zowel de Raad van Bestuur van de BV en VZW moeten hier elk afzonderlijk nog een beslissing nemen wie dat wordt.

Het nieuwe bestuur werd benoemd voor een periode van 3 jaar, tot juni 2027.

Het bestuur:

  • Inge Ameel (Voorzitter)
  • Tine Demaude (Ondervoorzitter)
  • Johan Deseure (Penningmeester)
  • David Diasson (Penningmeester)
  • Patricia Pauwels (Secretaris)

Voorzitter

Ondervoorzitter

Penningmeester

Penningmeester

Secretaris