Jupiler Pro League - speeldag 8

Cercle Brugge-Union Saint-Gilloise

TICKETINFORMATIE CERCLE BRUGGE-Union

  • Tickets zijn zowel online via ticketing.cerclebrugge.be als fysiek aan Ticketing beschikbaar.
  • Loketten rondom het stadion geopend op de wedstrijddag, maar NIET voor bezoekende supporters.

cercle vs Union

Zondag 24 september om 16h00, Jan Breydel

Koop tickets

ABONNEMENT DOORGEVEN? PASS THE TICKET!

Dat abonnementen en wedstrijdtickets op persoonlijke naam moeten staan is ondertussen wel al duidelijk. Maar wat als je een bepaalde thuiswedstrijd niet kan komen? Dankzij 'Pass the Ticket' kan je jouw abonnement vanaf nu tijdelijk doorgeven aan een vriend(in) en zijn of haar naam op het ticket aanpassen.

Check zeker de video én het stappenplan die duidelijk maken hoe je dat via jouw login doet. Vragen? Stuur dan een mailtje naar ticketing@cerclebrugge.be!

VIDEO: PASS THE TICKET

Hebruikbare bekers

Vanaf dit seizoen doen herbruikbare bekers hun intrede bij Cercle Brugge. Tijdens alle competitie- en bekerwedstrijden worden pintjes in het Jan Breydelstadion geserveerd in herbruikbare bekers.

Ontdek in de video hoe dat specifiek in z'n werk gaat.

Vermijd wachtrijen en koop tickets online aan!

Cercle roept op om wedstrijdtickets zo vroeg en zo veel mogelijk online via ticketing.cerclebrugge.be aan te kopen. Sinds vorig jaar is het bij wet verplicht om wedstrijdtickets op unieke naam te zetten en dat registratieproces zorgt voor langere wachttijden aan het loket.

Koop jouw wedstrijdtickets dus zoveel als mogelijk online of kom een stuk vroeger naar het stadion, want de loketten voor tickets sluiten 15 minuten voor de aftrap van de wedstrijd.

ID-controles aan de ingang

Breng zeker jouw identiteitskaart mee naar het Jan Breydelstadion: aan de ingang zullen er namelijk identiteitscontroles plaatsvinden waarbij jouw naam op de ID-kaart verplicht moet matchen met de naam op de abonnementskaart of ticket. Indien dat niet zo is, zal de toegang tot het stadion worden ontzegd.

FANDORP XL ter hoogte van de noord-west

Net zoals de voorbije thuiswedstrijden voorzien we een heus Fandorp ter hoogte van de Noord-West hoek van Jan Breydel. Naast de springkastelen van onze partner JOXX voorzien we zaterdag ook een schminker die jou in Groen-Zwart klaarmaakt voor de match.

Al het nieuws over Cercle-Union


Loading animation