Cercle Brugge Business

Hospitality

Leer de Hospitality formules van Cercle Brugge kennen en kom in stijl naar het Jan Breydelstadion. Kies je formule en beleef de wedstrijd als VIP.

WELKOM BIJ RESTAURANT CHEZ JULES

Restaurant “Chez Jules” werd in een nieuw kleedje gestopt, zowel qua catering als beleving. Voortaan zijn gezelligheid en kwaliteit onze nieuwe troeven. Naast een nieuwe huischampagne Crochet Brut kunt u er genieten van de sfeer en de kookkunsten van Cardinal Catering uit Brugge. Een gevestigde waarde met meer dan 40 jaar ervaring in de branche.

De optie voor aangepaste wijn, klassebediening en top gerechten, maken van jou bezoek een niet te missen culinaire beleving en perfecte opwarming voor een boeiende thuiswedstrijd.

RESERVEER nu jouw CATERING

klik hier

RESERVEER BUSINESS SEATS

klik hier

ONTDEK ONS VIP LOGEGEBOUW

Kom een seizoen lang genieten van comfortabel topvoetbal. Hoog en droog, met een goed overzicht op het veld wordt u verwend met een comfortabele zetel, warmtelampen, live-TV uitzending van de wedstrijd en een inbegrepen BK12 formule. Reserveer nu ook uw business seat voor afzonderlijke wedstrijden.

SKYBOXEN

Kom met 12 genodigden langs in de Skyboxen van Jan Breydel. Met 12 verwarmde business seats en 3 gangenmenu’s geniet u optimaal van de wedstrijd. Naast de inbegrepen consumpties voor en na de wedstrijd, krijgt uw gezelschap ook een gepersonaliseerde tafel aangeboden met champagne en versnaperingen na de wedstrijd.

skyboxen

Klik hier

business kring 12

Klik hier

BK12 of flexi

Geniet het hele seizoen lang van netwerkopportuniteiten met andere Business Kring 12 leden en maak deel uit van de groen-zwarte familie. Vanaf een uur voor de wedstrijd, tijdens de rust, en tot anderhalf uur na de wedstrijd geniet u van inbegrepen consumpties in de bar op het eerste verdiep van het Logegebouw.

BOUWLOUNGE

Vervoeg het Cercle netwerk van  bedrijven met een passie voor bouwen en kom langs tijdens 8 thuiswedstrijden met telkens de gelegenheid om 6 zakenrelaties uit te nodigen. U neemt plaats in de verwarmde Business Seats en geniet van inbegrepen consumpties voor en na de wedstrijd, alsook visibiliteit op de LED borden tijdens de wedstrijd.

BOUWLOUNGE

Klik hier

HOSPITALITY BROCHURE

Interesse in onze hospitality en wil je meer te weten komen? Bekijk dan zeker onze Business Brochure!

Business Brochure

Meer info