Loading animation

Verleng of koop nu jouw Cercle-abonnement!

Met de 125e verjaardag, de Champions’ Play-offs-campagne en Denkey als topschutter beleefde Cercle een seizoen voor in de geschiedenisboeken. Maar onze toekomst, die schrijven we samen. In Jan Breydel. Want: één keer groen, altijd groen!

Eén ding is zeker: een Cercle-match beleef je pas écht vanop de tribune! De groene sfeer proef je niet alleen, je creëert hem ook. Verleng daarom nu jouw abonnement voor 2024-2025 en beleef opnieuw de meest intense momenten vanop jouw vaste stek bij de ploeg van ‘t stad.

Het Cercle-abonnement bevat bovendien tal van voordelen:

  • Afhankelijk van jouw plaats in het stadion woon je 4 tot 11 wedstrijden gratis bij. Zelfs als je dus een paar matchen mist, ben je nog altijd goedkoper uit dan met gewone tickets
  • De Europese kwalificatiewedstrijden woon je goedkoper bij
  • Je verkrijgt een limited edition gadget dat je aanvraagt via deze link
  • Je geniet steeds 5% korting op alle artikelen in onze Fanshop en webshop

Hulp nodig bij het online aankopen?

Eén keer groen, altijd groen!

Nieuw: gespreide betalingen

Je Cercle-abonnement* hoef je niet meer in één keer te betalen. Het abonnement kan je vanaf nu in drie betaaltermijnen opsplitsen. Het eerste voorschot betaal je op het moment van je aankoop. De tweede betaling volgt een maand later en de derde en laatste betaling dient binnen de twee maanden na aankoop van het abonnement betaald te worden. Voor deze nieuwe formule worden geen extra kosten aangerekend. De stortingen verlopen via onze betaalprovider Alma.

* Enkel mogelijk voor abonnementen >€100.

betaal jouw abonnement in 3 keer

abonneer nu

Abonnementen beschikbaar in Oost-boven

abonneer nu

OOST-BOVEN NU OOK OPEN

Na het succes van dit seizoen openen we de tribune Oost boven permanent voor onze abonnees! Zo zit jij alvast heerlijk hoog en droog. Én geniet je van een ongelofelijk uitzicht.

Dus: koop nu je abonnement en beleef die zalige Cercle-vibes vanop de eerste rij!

ABONNEMENTSPRIJZEN 2024-2025

Familie-abonnementen

Iedereen is welkom op Cercle! De gemiddeld jongste ploeg op het veld focust ook volgend seizoen volop op gezinnen en jeugd. Gezinnen die onder hetzelfde dak wonen (vanaf 1 ouder + 1 kind t.e.m. 18 jaar), krijgen op de totaalprijs van hun abonnement 10% korting.

abonneer je nu voor 2024-2025


Koop nu jouw abonnement

Koop abonnement

VEELGESTELDE VRAGEN

lees meer

Loading animation

Een abonnement vol voordelen:

  • 5% korting op alle artikelen in onze Fanshop
  • Zelfs als je matchen mist, ben je nog altijd goedkoper uit. Afhankelijk van jouw plaats in het stadion woon je 4 tot 11 wedstrijden gratis bij
  • Een limited edition gadget dat je aanvraagt via deze link
  • De mogelijkheid om jouw abonnement gespreid te betalen

ALL FOR GREEN!

We houden van onze trouwe fans en vinden dat jullie iets extra’s verdienen. Heb je net jouw abonnement gekocht of verlengd? Dan krijg jij van ons een Limited Edition Gadget. Ofja, eigenlijk zijn het er twee in één!

We maakten een miniatuur van onze retroshirt uit 1970. Waarom precies dit shirt? Wel, we lieten de supportersfederatie hun favoriet kiezen uit een paar ontwerpen, en deze kwam uit de bus als winnaar. Omdat we allemaal ‘Cercle in Ert en Ziele’ zijn, maakten we er een klein formaat van.

HOE WERKT HET?

Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen in dit formulier. Daarna krijg je van ons een bevestigingsmail met daarin jouw code. Met die code haal jij jouw gadget op in de Fanshop of aan de dienst Ticketing tijdens de normale openingsuren.

Vraag hier jouw gadget aan

Enkel voor abonnees 24/25

aanvragen

Vragen?

Raadpleeg hier onze pagina met veelgestelde vragen. Jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Contacteer dan de dienst Ticketing via ticketing@cerclebrugge.be of bel naar 050/38 91 93.

Probleem bij het aankopen of verlengen van een abonnement?

Volg hier het stappenplan voor het aankopen van je abonnement.

Volg hier het stappenplan voor het verlengen van je abonnement.